Kit za zamjenu motora

SOLE DIESEL je izbacio na tržište kit za zamjenu starih modela SOLE DIESEL motora novim modelima i za zamjenu svih starih VOLVO ili YANMAR motora (koji su nekad bili najčešći na našim brodicama) novim SOLE DIESEL motorima. Olakšava i pojednostavnjuje postupak jer je samo potrebno stari Yanmar odspojiti od osovine, dignuti sa postolja i na njegovo mjesto pričvrstiti novi SOLE DIESEL koji sa odgovarajućim REPOWERING KITom sjeda točno na isto mjesto , pod istim kutom i visinom o odnosu na staru osovinu.  Novi nosači su izrađeni od posebno lijevanog čelika sa odgovarajućim rupama za vijke za svaki pojedini model SOLE DIESEL-a.

Za svoje servisere SOLE ima u ponudi SHIMS PACK podloške za gumene nosače motora za  još finije podešavanje visine odnosno centriranja motora po visini . Gumeni amortizer mora biti ispravno montiran da bi prenio aksijalnu silu potiska motora na plovilo . U koliko nije pravilno montiran dolazi do povećanih vibracija i  prevelikog opterećenja na gumene dijelove koji u tom slučaju vrlo brzo propadaju.

Na ovaj način SOLE DIESEL omogućava bržu , jednostavniju i lakšu zamjenu starog dotrajalog motora bez brige hoće li novi „sjesti“ na mjesto starog

Add comment