O Nama, Našoj Viziji,Ideji...

Sjedište poduzeća i naša prodaja su locirani u samom zemljopisnom centru Splita u Velebitskoj ulici br 11. Naše radno vrijeme je od 8,00-17,00 ili ljeti od 8,00-20,00 te subotom od 8,00 - 12,00.

Utemeljenje

„DANG“d.o.o. je utemeljen u ožujku 1993. godine . Nakon same ideje su prvi koraci bili zadovoljavanje tehničkih uvjeta proizvodnje prema zahtjevima Hrvatskom registru brodova Na samom početku proizvodnja je bila u malom montažnom objektu u Broćancu  u zaleđu Splita a 1997. gradimo novu radionicu sa suvremenim uvjetima na istoj adresi. Kapacitet proizvodnje je tada povećan na 2,5 t cink ili aluminij anoda dnevno.

Od 1995.smo na traženje naših kupaca proizvodnju proširili i na nautički program anoda kao i na trgovinu svom ostalom nautičkom opremom.

2002. godine postajemo Zastupnici SOLE DIESEL-a, Španjolske tvrtke za proizvodnju brodskih motora i generatora za područje Slovenije, Hrvatske ,   Srbije ,  Crne Gore , Bosne i Hercegovine.

Mi brinemo o našem poslu!

DANG do.o. je malo obiteljsko poduzeće sa šest stalno uposlenih djelatnika. Naš osnovni cilj je zadovoljan kupac i stalno se trudimo da budemo kvalitetniji, brži, povoljnjiji.
U DANG NAUTIKU ljudi često navrate i samo po savjet. Naši stručni djelatnici ne prodaju samo artikal sa police već pomažu kupcu u naboljem i najpovoljnijem odabiru za njegov brod.
Naše najveći uspjeh je kad kupac osjeća zadovoljstvo dobro obavljenim poslom i kad nas se sjeti nakon par godina.

Reference i planovi

Početci i dokazivanje na tržištu su bili teški ali ponovne naruđbe iz Jadrolinije , Viktora Lenca, Šibenske , Atlantske, Mediteranske plovidbe, brodogradilišta: Kraljevica, Lamljana, Trogir, Brodosplit, BSO, Greben, Inkobrod su bile dokaz kvalitete poslovanja. Mnogi od ovih renomiranih brodara i škverova nisu uspjeli opstati na tržištu ali naši proizvodi na njihovim brodovima su orišli diljem svijeta. „Dang“ je danas proširio svoje poslovanje usprkos teškoćama na domaćem tržištu na način da je proširio asortiman i na aluminijske anode uz stalno širenje asortimana anoda za nautički program. Izvoz se uz dosadašnjeg načina da se protektori ugrađuju na brodove pod stranim zastavama na remontu proširio i na direktan izvoz anoda iz off shore , nautičkog programa i iz industrijskog programa u zemlje EU-e , ex.YU I Rusije gdje smo isporučivali anode po GOST certifikatu
Reference: : dvadesetogodišnja tradicija i iskustvo u izradi anoda , izradi projekta zaštite balastnih tankova i anoda za nov. 406, 407, 433, 434, 460, 461 u “Brodosplitu” anoda za novogradnje 532, 534 , 555 u “Brodogradilištu Kraljevica”, novogradnje 480,481 za “Uljanik”, nov. 507, 508, 508, 514, 515 “Brodosplit – BSO”, off shore platforme. Yacht program za remont megayacht-i u NCP, BRODOTROGIR , AVANGAD SHIPYARD.
Stotine novogradnji i tisuće remontnih zahvata iz Hrvatskih i Talijanskih brodogradilišta za koje se godišnje izrađuje oko 30-40 tona anoda dokazuju povjerenje partnera u kvalitet našeg poslovanja i našeg proizvoda.
Zbog teške ekonomske situacije u okruženju smo priuđeni raditi na kvaliteli umjesto na kvantitetu. Tako momentalno radimo na modernizaciji pogona i uvođenju dodatnih certifikata kvalitete i normi ISO 9001:2008

responsive

dajemo vam kvalitetan proizvod

Postavite miša na slike našeg tima za efekt!

UPOZNAJTE NAŠ TIM...uvijek su nabrijani za nešto dobro!

Duje Gizdić
Duje Gizdić
Pripravnik u Prodaji

Bravo! Samo uči, brzo dolazi tvoje vrijeme.

Nedjeljka Gizdić
Nedjeljka Gizdić
Administracija

Svaka uspješna firma mora imati i dobrog administratora!

Željko Gizdić
Željko Gizdić
Direktor / Vlasnik

Svaka osoba u mom poduzeću je najjača karika!.

Zoran Abaza
Zoran Abaza
Voditelj Prodaje

Ako nešto i nemamo na polici on će to za vas sutra stvoriti!

Posjetite nas

i uvjerite se!

Mala tvrtka s velikim ciljevima